Употреба на колачиња (Cookies) и слични технологии


Вашиот Интернет прелистувач има дел во кој се складираат колачиња (Cookies). Колачиња се мали датотеки кои се внесуваат на компјутерот на корисникот од страна на веб-серверот. Сите информации кои се зачувуваат во рамките на овие колачиња можат да бидат искористени само за потребите на Кликон платформата како и за подобрување на веб-услугата и тоа на начин на кој Вашата приватност никогаш нема да биде загрозена.

Локално складирање (Local storage) е стандард за информациската технологија што овозможува веб-сајтот да зачува информации локално на вашиот компјутер или мобилен уред. Ние го користиме локалното складирање за да знаеме што да ви прикажеме врз основа на вашите изминати интеракции со Кликон.


Зошто Кликон ги користи овие технологии?

Кликон ги користи овие технологии со цел да го подобри Вашето искуство со користење на платформата.


Имате прашања?

Доколку имате прашања во врска со нашата Употреба на колачиња, искуството или комуникацијата со веб-сајтот на Кликон, ве молиме контактирајте нé на следнава електронска адреса: contact@clicon.mk.


Последен пат ажурирано на, 01.07.2016 година.