Кликон Технологии ДОО
Компјутерски софтвер и поддршка
1-10 Вработени
Сподели
За нас
Слоган
  • we build the future!
Опис
  • Главната мисија на Кликон е да го револуционизира начинот на кој малите бизниси го управуваат својот бизнис и да го забрза нивниот раст. Ги доближивме предностите на Интернет ерата и креиравме решение кое ќе биде десна рака на секој сопственик на мал бизнис во дневните активности. Нашата платформа интегрира два бизнис аспекти: решение за онлајн фактурирање поддржано со квалитетен увид во бизнисот; и бизнис кон бизнис професионална заедница. Опремен со статистики, интеракција во реално време како и посветена бизнис заедница, Кликон станува вистинското решение кое е потребно за секој сопственик на мал бизнис.
Специјалности
  • Онлајн фактурирање, Поврзување на бизниси, Социјална мрежа, Бизнис заедница, sowtware
Соработувате со Кликон Технологии ДОО?

За да соработуваш со Кликон Технологии ДОО, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса Бул. Македонија 13/1-8
  • Пошт. код 1430
  • Град Скопје
  • Земја Македонија
Контакт
  • Е-пошта contact@clicon.mk
  • Телефон (02) 6092-658