ЕДНОСТАВНО И МОЌНО РЕШЕНИЕ ЗА ОНЛАЈН ФАКТУРИРАЊЕ И ПОВРЗУВАЊЕ НА БИЗНИСИ

Нова онлајн платформа за раст на мали и средни бизниси


Пробај 30 дена БЕСПЛАТНО Дознај повеќе

Поддржано од

Фонд за иновации и технолошки развој

Што добивам со Кликон?

Најдобар пријател во секојдневниот бизнис.

Screen image

Заштеда на време

Креирај фактура или понуда за помалку од 1 минута - брзо и интуитивно.

Брза наплата

Испорачај брза информација на удобен и современ начин и мотивирај побрза наплата од твоите клиенти.

Паметни бизнис одлуки

Деловна статистика достапна со само неколку кликови овозможува корисен увид на најпродавани производи и непотребни трошоци.

Квалитетна комуникација

Зачувај листа на бизнис контакти, поврзи се со твоите бизнис партнери и комуницирај со нив директно и професионално преку Кликон.

Презентација на бизнисот

Додади опис, банер и лого на твој сопствен бизнис профил и истакни се пред потенцијални клиенти.

Достапни информации

Добиј ги потребните информации насекаде, од било кој компјутер со Интернет пристап.

Screen image

Креирањето фактури никогаш не било полесно

Потребен ти е само компјутер и Интернет.

Креирај професионални фактури

Брзо до професионални и убаво дизајнирани фактури. Твоите бизнис партнери ќе посакаат да имаат исти.

Управувај со фактури

Испрати фактура преку Кликон или преку Е-mail, преземи ја во PDF или испечати ја истата со само еден клик.

Биди информиран веднаш

Дознај кога твоите клиенти отвориле или платиле фактура преку системот за нотификации.

Следи го прогресот

Избери период и добиј разбирлива бизнис статистика на приходи од твоите производи и услуги.

Screen image

Други корисни работи кои можеш да ги правиш со Кликон

Кликон ќе биде твојата омилена алатка за водење бизнис.

Испраќај понуди

Без Word документи, без трошење време. Внеси производи и цени и испрати понуда до твојот потенцијален клиент, директно од Кликон.

Управувај со контакти

Внеси ги податоците за твоите бизнис партнери и клиенти. Организирај се подобро преку централно место за твоите контакти.

Контролирај ги трошоците

Регистрирај ги трошоците за бизнисот и нивните извори. Кликон има интегрирана статистика која ќе ти помогне да препознаеш простор за подобрување.

Комуницирај со партнери

Испрати порака до партнерите со кои си поврзан преку Кликон и комуницирај со нив во реално време. Исто како на Facebook.

Што велат корисниците за Кликон?

Придружи се и ти на голем број наши задоволни клиенти.

Одбери Основен или Неограничен пакет

Без скриени трошоци и изненадувања. Откажи или промени пакет во секое време.

Пакет на претплата
Основен 699 ден.
Неограничен 1,199 ден.

Кликон соработници

Соработувај со твоите бизнис партнери на Кликон во реално време

Основен
Неограничено

кликон соработници

Неограничен
Неограничено

кликон соработници

Бизнис документи

Креирај и испраќај фактури, профактури и понуди

Основен
100/мес.

бизнис документи

Неограничен
Неограничено

бизнис документи

Производи и услуги

Управувај со твојата бизнис понуда

Основен
75

производи и услуги

Неограничен
Неограничено

производи и услуги

Купувачи и добавувачи

Управувај со твоите бизнис контакти

Основен
50

купувачи и добавувачи

Неограничен
Неограничено

купувачи и добавувачи

Корисничка поддршка

Неограничена, бесплатна поддршка 24/7

Основен
Да

корисничка поддршка

Неограничен
Да

корисничка поддршка

*Со годишните претплати на било кој од понудените пакети, основен или неограничен, плаќате за 10 месеци а добивате 12 (2 месеци бесплатно) Основен Пробај БЕСПЛАТНО Неограничен Пробај БЕСПЛАТНО

Имаш прашања?

Ако имаш прашања поврзани со Кликон, пополни ја контакт формата. Нашиот тим ги прегледува сите пораки и ќе одговори брзо.

Посети нѐ на

Февруарски Поход 48/1-34, 1000 Скопје

Јави ни се на

(02) 6092-658

Пиши ни на

contact@clicon.mk