Урбан Инвест
Градежништво и изведувачи
51-250 Вработени
Сподели
За нас
Слоган
  • Never stop exploring!
Опис
  • Компанијата Урбан Инвест, основана во 1990 год., е најголемиот производител на Павер елементи и Terastone плочки во Македонија и Балканот. Во текот на изминатите 17 години, Урбан Инвест, преку својата диверзифицирана производствена програма, високо едуциран кадар, новата софистицирана технологија и високо развиениот еколошки и социјален бизнис пристап, стана еден од главните учесници во индустријата за градежни материјали во Македонија и на околните пазари. Урбан Инвест е основана од страна на Г-дин. Јован Грков, градежен инженер со големи амбиции и висок ентузијазам, кој во тоа време ги препозна пазарните можности во развојот на градежната индустрија во Македонија. На почетокот, дејност на фирмата беше проектирање и изградба на различни видови приватни објекти (куќи, бензински пумпи, паркинг простори и сл.).
Специјалности
  • Павер, Terastone, Technistone, Art Stone 3D, Декоративни елементи, CNC обработка на камен, Станбен изградба, Нискоградба
Соработувате со Урбан Инвест?

За да соработуваш со Урбан Инвест, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса с.Возарци
  • Пошт. код 1430
  • Град Кавадарци
  • Земја Македонија
Контакт
  • Телефон +389 (0)43/400-565
  • Факс +389 (0)43/400-565