МАГМА ОСИГУРУВАЊЕ
Осигурување
 
Сподели
За нас
Опис
  • МАГМА ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје е компанија основана 2008 година во која меѓусебната почит и добрите меѓучовечки односи се основни вредности на бизнисот. Применуваме современи концепти на работење ориентирани кон потребите на клиентите. Клиентите и нивните индивидуални потреби кај нас се секогаш на прво место. Грижата за нивната сигурност е нашата основна мисија. Со непосреден и професионален контакт им овозможуваме избор на вистински производи. Со посветеноста кон повисок квалитет ефективно и ефикасно ги исполнуваме барањата и очекувањата на нашите клиенти. Ориентирани кон доверба и квалитет градиме партнерство со секој наш корисник.
Соработувате со МАГМА ОСИГУРУВАЊЕ?

За да соработуваш со МАГМА ОСИГУРУВАЊЕ, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса ул. Луј Пастер бр. 5/1
  • Пошт. код 1000
  • Град Скопје
  • Земја Македонија
Контакт
  • Мобилен +389 77 543 210