Иноварте
Реновирање и поправки на домови
1-10 Вработени
Сподели
За нас
Слоган
  • Бескарајни можности!
Опис
  • Професионалноста и искуството на персоналот кој што е постојано информиран со курсеви за перфекционирање на услугите, дозволуваат нашата компанија, Вашата замисла да ја преточи во реалност. Екстремната внимателност на Иноварте ја искористуваме за потребите на нашите клиенти, притоа советувајќи го најдоброто решение и можноста за воведување на нашите производи во потенцијалниот простор, ентериер или екстериер. Декоративниот камен е автентична копија на она што Ви го нуди природата секојдневно. Благодарение на денешната високо развиена технологија и занаетчиска работа Ви дозволува сето ова да стане дел од вашиот секојдневен живот, уживање во форми кои претставуаваат уникатност и неповторливост, форми кои низ нашите раце се преточуваат во престиж, елеганција и стил.
Специјалности
  • декоративен камен, декоративни површини, уметност, decorative stone
Соработувате со Иноварте?

За да соработуваш со Иноварте, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса Егејска 9
  • Пошт. код 1430
  • Град Кавадарци
  • Земја Македонија
Контакт
  • Е-пошта vesna@inovarte.com.mk
  • Мобилен +389 70 208 233
  • Телефон 043 416 774