Ескаватори-МК ДООЕЛ
Градежништво и изведувачи
11-50 Вработени
Сподели
За нас
Слоган
  • ГРАДЕЊЕТО НА ИДНИНАТА Е НАША МОТИВАЦИЈА
Опис
  • ЕСКАВАТОРИ-МК ДООЕЛ е современа, високо технолошки опремена градежна компанија, подготвена да се носи со сите предизвици на модерната архитектура и на современите градежни оперативни зафати. Референца претставуваат успешнозавршени значајни проекти за широки Патишта, Мостови, Огради, Бетонски платоа, заштитни ѕидови итн. Нашата компанија се карактеризира со, обучен персонал, со висок квалитет кој секој деневно се гради и надополнува со нови познавања.Исто така Ескаватори МК инвестира во обука на сите видови на кадри, со цел да бидат спремни и стручно подготвени да одговорат на предизвиците на секаков тип на Проекти и на сите барања од Клиентите и Инвеститорите.
Специјалности
  • ЕСКАВАТОРИ-МК ДООЕЛ со својата дејност е главно ориентирана во следните насоки: -Изградба на нови патишта -Рехабилитација на патишта, мостови и други патни објекти. -Наскоро и со производство на сите видови на асфалт.
Соработувате со Ескаватори-МК ДООЕЛ?

За да соработуваш со Ескаватори-МК ДООЕЛ, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса ул. Девол бр.34б
  • Пошт. код 1000
  • Град Скопје
  • Земја Македонија
Контакт
  • Телефон +389 (0) 23 093 385