Деспина Мебел
Мебел за домаќинството
 
Сподели
За нас
Слоган
  • Квалитет што трае
Опис
  • Изработка на мебел од масивно дрво, собни и влезни врати и изработка на дрвена фасадна столарија.
Специјалности
  • Изработка на мебел и ентериер по мерка.
Соработувате со Деспина Мебел?

За да соработуваш со Деспина Мебел, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса Велјко Влаховиќ 7
  • Пошт. код 1.430
  • Град Кавадарци
  • Земја Македонија
Контакт
  • Мобилен 075 410 662
  • Телефон 00 389 43 411 103