Бота
Трговија на големо
1-10 Вработени
Сподели
За нас
Слоган
  • ПРОФЕСИОНАЛНОСТ ВО УСЛУГАТА
Опис
  • Бота Дооел е основана во 1991 гоодина со отварање на првата парфимерија во Кавадарци. Во 1996 година професионалното работење со високо квалитетна услуга од нашите вработени и задоволните купувачи овозможи простор за инвестирање и отварање на втора парфимерија во строгиот центар на градот која ја понуди најбогатата и широка палета на парфеми и козметика. Во 1997 година Бота Дооел оди чекор понапред со отварање на магацин за големопродажба на парфеми, козметика и дистрибуција низ територијата на Македонија. Имајќи го задоволниот купувач како највисок приоритет во 2001 година Бота Дооел повторно инвестира и станува ексклузивен застапник на француските парфеми и препаративна козметика од брендот Jeanne Arthes. Arthes групацијата со фабрика за производство на парфеми и козметика е една од француските лидери во широкиот пазарен сектор со дистрибуција на производите во повеќе од 120 земји низ светот. Во градот на парфемите, Grasse, Arthes групацијата веќе е една од најважните фабрики за производство на парфеми во јужна Франција со имплементирана лабораторија посветена на парфемите, козметиката и производите за нега на кожа. Парфимериите Бота со 25 години професионалност во услугата и задоволството на купувачите, понудата на парфеми, декоративна и препаративна козметика го задржаа епитетот "најдобра парфимерија во Кавадарци".
Специјалности
  • Трговија на големо и мало со парфеми и козметички производи од најпознатите брендови.
Соработувате со Бота?

За да соработуваш со Бота, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса ЈНА 96
  • Пошт. код 1430
  • Град Кавадарци
  • Земја Македонија
Контакт
  • Мобилен 075 218 518