Xenon.com.mk
Авто делови
 
Сподели
За нас
Слоган
  • Светлината на патот е вашата безбедност...
Опис
  • Ксенон китови ,LED светла ,паркинг сензори, Фарови
Специјалности
  • Ксенон китови, резервни сијалици и компоненти, лед сијалици, фарови , стоп-светла, оптика за ретрофитинг, Angel eyes за сите возила, полирање на возила и многу друго... High quality HID conversion kits, Spare OEM xenon bulbs ,DRL's , LED bulbs BI-xenon Projector kits , Headlamps , Taillamps, Angel eye kits , Parking sensors ,Polishing and protection, Built in DVD modules , DVD Monitors....
Соработувате со Xenon.com.mk?

За да соработуваш со Xenon.com.mk, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса Солунска Глава 31
  • Пошт. код 1430
  • Град Кавадарци
  • Земја Македонија
Контакт
  • Е-пошта vasleon03@yahoo.com
  • Мобилен 070394560