TeachHoot.com
Образование
1-10 Вработени
Сподели
За нас
Слоган
  • Connecting knowledge
Опис
  • Онлајн образовна платформа која овозможува одржување на приватни часови помеѓу ученици и тутори во виртуелна училница. Помош во решавањето на домашната работа. Ние овозможуваме континуирано менторство на учениците и студентите во текот на нивното образование. Нудиме онлајн подучување по најразлични едукативни области:математика, физика , хемија, програмирање, странски јазици итн. Дојдете и станете дел од образовната револуција. Учите за да научите, во комоцијата на сопствениот дом. ЗАКАЖЕТЕ ЧАС СЕГА!
Специјалности
  • Онлајн подучување, onlajn obrazovanie, onlajn privatni casovi, onlajn tutorstvo, ucenje preku internet, privatni časovi vo virtuelna sredina, onlajn tutori, onlajn profesori, privatni časovi po matematika, fizika, hemija, smetkovodstvo, časovi po angliski, francuski, germanski, ruski, polski, italijanski, kineski, španski, statika, dinamika, objektivno programiranje, JAVA, crtanje, kreativno pisuvanje, komunikacii itn
Соработувате со TeachHoot.com?

За да соработуваш со TeachHoot.com, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса булевар Кузман Јосифовски - Питу бр.28а лок.26
  • Пошт. код 1000
  • Град Скопје
  • Земја Македонија
Контакт
  • Е-пошта contact@teachhoot.com