Национална Групација за Проценки
Разно
1-10 Вработени
Сподели
За нас
Слоган
  • ПРОФЕСИОНАЛНО | ПРЕЦИЗНО | НАВРЕМЕНО
Опис
  • Национална Групација за Проценки (НГП) е професионална компанија, специјализирана за изготвување на процени од сите области. Нашата цел е со нашата стручност да помогнеме во што побрзо изготвување на процените, со тоа што кон секој предмет се пристапува со посебно внимание
Специјалности
  • Проценки од сите области
Соработувате со Национална Групација за Проценки?

За да соработуваш со Национална Групација за Проценки, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса Дебарца 4-1/1
  • Пошт. код 1000
  • Град Скопје
  • Земја Македонија
Контакт
  • Телефон 02 322 55 99
  • Факс 02 322 55 99