ТА Атлантик Турс
Туризам
1-10 Вработени
Сподели
За нас
Опис
  • ЛЕТО 2017 ВО ПРОДАЖБА !!! ➡ Понуди во сопствен закуп на Халкидики (сите три краци) на 10 ноќевања со и без организиран превоз. https://atlantikturs.com/korisniinformacii/leto-2017-sopstven-zakup-(katalog) ➡ Понуди за апартманско сместување на Халкидики на 7 ноќевања со и без организиран превоз. ➡ Понуди за апартманско сместување на островите во Грција со и без организиран превоз. ➡ Понуди за хотелско сместување во Грција. www.atlantikturs.com ЗА ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ПРЕКУ ПОРАКА, ТЕЛЕФОНСКИ ИЛИ ДИРЕКТНО ВО НАШИТЕ ТУРИСТИЧКИ АГЕНЦИИ: ТА АТЛАНТИК ТУРС - СКОПЈЕ: +389 23 109 825 ТА АТЛАНТИК ТУРС - КАВАДАРЦИ: +389 43 420 885
Соработувате со ТА Атлантик Турс?

За да соработуваш со ТА Атлантик Турс, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса Илинденска бб
  • Пошт. код 1430
  • Град Кавадарци
  • Земја Македонија
Контакт
  • Мобилен +389 72 250 855
  • Телефон +389 43 420 885
  • Факс +389 43 412 885