TALPA JUNIOR MEBEL
Мебел за домаќинството
 
Сподели
За нас
Слоган
  • Нашата цел е да обезбедиме квалитетни и навремремени услуги за нашите клиенти. Вашето задоволство е наша цел.
Опис
  • Ние сме kомпанија со долгогодишно искуство и огромен број на завршени проекти. Вршиме опремување на внатресен интериер за куќи, кафичи, ресторанти и деловни простории.За повеќе информации и бесплатна проценка контактирајтене на нашата емаил едреса .
Специјалности
  • -Екслузивни кујни -Влезни и собни врати -Амерички плакари -Венети за купатила -Канцелариски маси и бироа -Трпезариски маси -Амерички стил на комоди -Шанкови и сепареа за кафичи
Соработувате со TALPA JUNIOR MEBEL?

За да соработуваш со TALPA JUNIOR MEBEL, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса sirma vojvoda 95
  • Пошт. код 6000
  • Град ohrid
  • Земја Македонија
Контакт
  • Мобилен 078613670