RiZe Company
Градежништво и изведувачи
 
Сподели
За нас
Слоган
  • Ваше е да сонувате а наша цел е да ги направиме Вашите соништа реалност.
Опис
  • Нашата фирма е основана во 2012 година, како трговско друштво за градежништво, трговија и услуги, ДООЕЛ РИ&ЗЕ Компани, од Ружди Ибушоски. Основна дејност е изведување на градежни работи, според највисоките европски и светски стандарди. Во досегашната наша работа, фирмата се стреми кон беспрекорно и квалитетно работење, со прецизно завршување на работите во договорениот рок, а притоа свесно и одговорно одржување на високо ниво на професионалните стандарди за квалитетна градба. Денес, РИ&ЗЕ Компани претставува македонска фирма која стекнува доверба кај градежните партнери, а за тоа говорат многубројните проекти во кои сме учествувале. Од досегашните изведени градежни активности, ние претставуваме сериозен изведувач кој нуди квалитетна изградба која пред се ги задоволува желбите на инвеститорите, а воедно креира и една нова филозофија на градење по нивна мерка и желба.
Специјалности
  • - Индустриски објекти - Сите видови на станбена изградба - Трговски центри и бизнис плоштади - Градежно – занаетчиски работи: → молеро-фарбарски и гипсарски работи; → лимарски работи; → изработка на секаков тип на подови; → ќерамичарски работи; → браварски работи; → водоводџиски работи; → електро инсталатерски работи
Соработувате со RiZe Company?

За да соработуваш со RiZe Company, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса с. Октиси
  • Пошт. код 6330
  • Град Струга
  • Земја Македонија
Контакт
  • Мобилен 076262299