Kafe Vending Grupa
Трговија на големо
 
Сподели
За нас
Опис
  • Основната дејност на компанијата Кафе Вендинг Група е поставување, продажба и сервис на вендинг автомати за кафе, снек машини и диспанзери за вода. Долгогодишното искуство нé прави водечка во вендинг секторот со развиена мрежа на територијата на целата држава со филијали во следните градови: куманово, Крива Паланка, Маврово, Кичево, Ресен, Тетово, Охрид, Битола, Кавадарци, Неготино, Прилеп, Гевгелија, Дојран, Штип, Струмица. Располагаме со високо обучен кадар во сите сектори на делување кој брои 20 вработени. Лоцирани сме во индустриска зона Визбегово и располагаме со 800м2 магацински простор и административен дел од 250м2. Кафе Вендинг Група е увозник на автомати, резервни делови и продукти од најдобрите брендови: Necta-Zanussi,Rhea,Fas,ICS,Jacobs, AG Foods, Bianchi, а од 2011 година станува официјален увозник на најдобриот бренд за кафе ILLY-MITACA. Квалитетот е основно мото на нашата компанија и во иднина ќе се трудиме да не ги изневериме нашите потрошувачи, туку се стремиме кон задоволување на нивни потреби и желби.
Специјалности
  • Продажба, монтажа и сервис на вендинг машини. Официјални увозници на најдобриот бренд за кафе Illy
Соработувате со Kafe Vending Grupa?

За да соработуваш со Kafe Vending Grupa, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса улица 1550 бр. 14 Визбегово
  • Пошт. код 1000
  • Град Скопје
  • Земја Македонија
Контакт
  • Мобилен 078/278-730
  • Телефон 02/3066-893