Ф1-СИСТЕМИ
Компјутери и електроника
1-10 Вработени
Сподели
За нас
Опис
  • Продажба и сервис на компјутерска опрема
Специјалности
  • компјутери, лаптоп, принтери, мрежна опрема, галантерија, камери ...
Соработувате со Ф1-СИСТЕМИ?

За да соработуваш со Ф1-СИСТЕМИ, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса Максим Горки 4
  • Пошт. код 1430
  • Град Кавадарци
  • Земја Македонија
Контакт
  • Мобилен 389 78 318 320
  • Телефон 043 400 006