Слога Пром
Производство, трговија на големо и дистрибуција
51-250 Вработени
Сподели
За нас
Опис
  • Ситуирана во Кавадарци, Р.Македонија, компанијата ``Слога Пром`` ги втемели своите зачетоци во 1990 год. ``Слога Пром`` на пазарот вклучува широк спектар на замрзнати производи: пилешко, свинско, говедско, јунешко, морска риба и помфрит. Ефикасноста и навремена дистрибуција се едни од главните адути кои што ја карактеризираат нашата компанија и допринесуваат да се реализираат желбите и условите на нашите потрошувачи. Истовремено, со својата погонска единица за препакување на производите, нашата компанија стана препознатлива по квалитетот и новоизградениот бренд ``СЛОГА``, во овој сектор. Таа ги следи најновите европски и светски трендови во декларирањето и означувањето на производите според НАССП стандардите. Нашата примарна цел е да се воспоставиме и одржуваме силна врска со нашите потрошувачи и да понудиме огромен број на иновативни и квалитетни продукти. ``Слога Пром`` денес претставува модерна компанија што работи за задоволување на потребите на современиот потрошувач, применувајќи ги најновите знаења и стандарди како и пласманот на квалитетна и здрава храна.
Специјалности
  • Квалитетни производи Загарантирана безбедна храна Успешно координирање помеѓу потребите на потрошувачите и добавувачите Стручен тим за навремена достава. Во чекор со промените на технологијата. Континуиран развој
Соработувате со Слога Пром?

За да соработуваш со Слога Пром, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса Западен булевар бр.26
  • Пошт. код 1430
  • Град Кавадарци
  • Земја Македонија
Контакт
  • Мобилен 070473358
  • Телефон +38943413828
  • Факс +38943400230