Панар-Тех
Производство, трговија на големо и дистрибуција
 
Сподели
Соработувате со Панар-Тех?

За да соработуваш со Панар-Тех, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса Илинденска 61
  • Град Кавадарци
  • Земја Македонија
Контакт
  • Е-пошта panar_tex2006@yahoo.com
  • Мобилен 078 231 388
  • Телефон 043 416 586
  • Факс 043 416 586