Вивавак Компани дооел
Трговија на големо
 
Сподели
За нас
Слоган
  • за перфектно пакување...
Опис
  • Вакуум кеси, вакуум фолија и машини за вакуум пакување
Специјалности
  • Фолија кеси вакуум
Соработувате со Вивавак Компани дооел?

За да соработуваш со Вивавак Компани дооел, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса Ул. Качанички пат бр 258
  • Пошт. код 1020
  • Град Скопје
  • Земја Македонија
Контакт
  • Мобилен +389 (0)78 703 886