Octo Group
Маркетинг и маркетинг комуникации
1-10 Вработени
Сподели
За нас
Слоган
  • #godigital
Опис
  • Агенција за дигитален маркетинг
Специјалности
  • Рекламирање, Социјални медиуми, Оптимизација, Содржина, Веб страни, Емаил маркетинг
Соработувате со Octo Group?

За да соработуваш со Octo Group, регистрирај се на Кликон уште денес.

Локација
  • Адреса Ленинова 36
  • Пошт. код 2400
  • Град Струмица
  • Земја Македонија
Контакт
  • Е-пошта octogroupmacedonia@gmail.com
  • Мобилен 0038970733425
  • Телефон 0038970959140 (Viber)